Wij kunnen bij uitstek een aanbouw aan uw woning, garage of schuur voor u verzorgen. Een aanbouw wordt ook wel uitbouw genoemd. Op deze pagina vind u een overzicht van de diverse mogelijkheden voor een aanbouw.

Serres, veranda’s, overkappingen

VE montage plaatst serres, veranda’s en overkappingen. Op dit gebied is veel mogelijk. Wij overleggen graag met u over uw wensen. Welke stijl wilt u? Welk materiaal past bij uw woning? Welke kleurstelling moet de serre, veranda of overkapping hebben? Er zijn op dit gebied allerlei technische mogelijkheden. Wij informeren u hier met alle plezier over, en gaan graag met u in gesprek zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. U kunt rekenen op een professionele uitvoering.

Dakkapellen

Wilt u meer leefruimte creëren, dan is een dakkapel een ideale oplossing. Het is een meerwaarde voor uw huis. De dakkapel kan geheel naar uw wensen en afmetingen opgebouwd worden. Ook in de afwerkingen, zowel binnen als buiten, zijn verschillende mogelijkheden.

VE montage geeft hier graag meer informatie over. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte rustig contact met ons op.
Via ons offerte formulier kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor een aanbouw.