De juiste gevelbekleding van groot belang voor de waarde van uw huis en levert de juiste gevelbekleding u zo min mogelijk onderhoud op. De bekleding van uw gevel moet een lange periode meegaan en u wilt kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. U bent dan bij VE Montage aan het juiste adres. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt met de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Keralit

De gevelbekleding van uw huis is van groot belang voor de waarde. Door het gebruik van Keralit heeft u hier weinig onderhoud aan en hoeft het nooit meer te schilderen. Keralit is gemaakt van gerecylede kunststoffen en daardoor duurzaam en milieuvriendelijk. Doordat er verschillende modellen en tientallen kleuren zijn, zit er altijd iets bij wat precies bij de uitstraling van uw woning past.

Naast het leveren en plaatsen van Keralit zijn wij ook Dealer van Keralit en u kunt uw materiaal rechtstreeks bij ons bestellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie hierover. Op onze pagina Keralit Kleurmonsters kunt u gratis Keralit kleurmonsters aanvragen.

Rockpanel

Voor de afwerking van gevels is het mogelijk om gebruik te maken van het duurzame materiaal: Rockpanel. Dit materiaal is gemaakt van het gesteente basalt en verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Voordeel van dit materiaal is dat je het naadloos kunt verwerken en het Rockpanel ademt.

Extensa

Als u een onderhoudsvrije afwerking wilt voor uw plafonds voor binnen en buiten is extensa een geschikt materiaal. Dit materiaal is makkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij. Het is beschikbaar in de kleuren wit (RAL9010) en crèmewit(RAL9001). Extensa is te verkrijgen in lengtes van 6 meter. Het voordeel hiervan is dat respectievelijk lange lengtes aan één stuk gemonteerd kunnen worden zodat er minder naden zichtbaar zijn. Dit draagt bij aan een strakke afwerking van uw woning of overkapping.