Kunststof

Wilt u geen onderhoud aan uw kozijnen, dan zijn kunststof kozijnen een goede optie. Doordat deze geleverd kunnen worden met houtnerf is het bijna niet meer te onderscheiden van echt houten kozijnen. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen te verkrijgen in diverse RAL kleuren. Op deze manier kunt u de stijl van uw huis behouden of zelf samenstellen.
De kozijnen zijn te verkrijgen in:

• Type kozijn K-Vision Trend
• Type Kozijn Trend CLK
• Leverbaar glad en met houtnerf (op folie) in diverse RAL kleuren in alle verschillende maten.

kunststof kozijn K-vision Trend Type kozijn K-Vision Trend
Kunststof-kozijn-Trend-CLK Type Kozijn Trend CLK

 

Fabrikaat:

De toe te passen kunststof profielen, meerkamersysteem, zijn van het fabrikaat Europrovyl in Nederland gebracht onder de geregistreerde naam K-vision-Trend.
De profielen zijn voorzien van een Komo-Product-Certificaat. Ontwerp en productie van de K-vision-Trend gevelelementen zijn voorzien van een Komo-Attest met een productiecertificaat.

Aluminium:

Aluminium kozijnen worden geleverd en gemonteerd in overleg met uw wensen. Aluminium kozijnen zijn in diverse RAL kleuren verkrijgbaar, en in alle soorten en maten. Aluminium is ook degelijk materiaal voor een veranda of overkapping, wat een echte meerwaarde is voor uw huis. Het voordeel van aluminium is dat het geen vuil of stof aantrekt. Dit komt doordat het elektrostatisch is. Een bijkomend voordeel is dat aluminium makkelijk te onderhouden is.

Hout:

Hout is een natuurlijk product, waar erg secuur mee te werken is. Daarom is hout een geschikt materiaal voor renovatie.
De isolatiewaarde van houten kozijnen is relatief hoog. De kozijnen worden gemaakt van meranti hard hout.
Wij kunnen de kozijnen gegrond leveren. Omdat er met hout veel mogelijk is, kunt u het best met ons een afspraak maken om uw wensen te bespreken.

Glas:

Is uw kozijn nog niet aan vervanging toe, maar wilt u uw isolatiewaarde verhogen dan kunt u bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van isolatieglas. Doordat isolatieglas uit twee glasplaten bestaat met daartussen een luchtdichte ruimte creëert u warmte en geluidsisolatie.